Sunday, June 7, 2009

hadoi!


hahaha setelah aku menyaksikan kekalahan MU dan kekalahan aku kat singapore tempoh ari...buat aku terpk yg aku dan mereka telah buat yang terbaik..huhuhuh buat wanie! nak wat caner xder rezki...tapi menerima kekalahan la..lain kali cuba lagi tol x? bukan menyumpah n doakan org kalah..hahahahaha! pdn muka anda! huhuu dalam 2 minggu ni aku merata2 telah pergi...dari singapore di Saffra Mount Faber...sampai ke Kuala Lumpur...

Konsert untuk Mu Sudirman di Istana Budaya...aku frust dapat tahu yang klimaks persembahan malam tu xjadi xdapt diteruskan sbb rahim maarof mabok!!! ape kejadahnye da tahu nak wat performance...boley lak die bantai minum tiger ngan carlsberg byk2!...rasa nak terajang je rahim maarof tuh...hahahaha! tapi xpe...aku enjoy mlm tuh sbb tgk Sham Kamikaze goreng gitar best giler ngan Mila atas pentas...berderau jantung aku beb tgk mila...huhuh comel jer...aku dapat duduk sit yg bernilai RM300 aku bersyukur sgt sbb aku masuk free...hahaha thanks abg farouk! hahaha start je event tuh aku tgk que haidar dgn poyonyer menjadi MC hahaha ape2 pon ok la...happy jer aku tgk...muker que tuh ade rupe ckit2 mcm sudirman..hahahaha...keesokan hari nye...aku pegi muzium dok tgk pameran serangga melayan adik2 aku...

hahaha kat sini ade sedikit sebaanyak gambar2 yg boleyh aku kongsi ngan korang k!

2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. haa..tp kalu da bule trime kekalahan tuu.
    okela tuu..
    hahahha:DD
    bederau jntung negok mila ea..
    tp susala..dye pendek sgt pastuu ngeledyn lak tinggi sgt cam tiang..!
    hahahha..

    ReplyDelete