Sunday, May 3, 2009

Hari Ni Dalam Sejarah..

Huhuhu...4th May 2009..aku editkan sikit page ni...huhu nmpk cantik lak...
credit to my sis kak asha...hahaha thanx kak!..pasal die aku edit sikit2...biasa la
amatur..mmg la slow sikit bab2 nak editkan balik blog aku nih...arini ari first aku masuk opis balik
setelah seminggu lebey aku bercuti...hahaha konon2 nak ilangkan tekanan...tapi...tertekan gak...
hahahahaha...aku nak bagi tau yg aku sayang sangat kat family aku...kat kawan2 aku expecially along najib n saytan...kak asha..angah sham dan afiq...aku bertuah dapat kawan2 mcm diorang ni yg sangat2 memahami aku...aku membesar ngan diorang sebelum aku berpindah kene tendang sampai ke Jb..hahaha tapi pegang2 kata aku2...aku akan balik dan hidup di perak!...dalam idup aku..aku diberikan peluang untuk menyayangi insan bernama wanita..tapi sayang..sumer nyer xlama...maybe aku muda lagi kowt...darah panas tuh ade...sooo..
biler wanita mula berpaling tadah..aku membawa diri...hahaha...yg jelas nye...para wanita ini tidak memahami diri aku seadanya...mungkin para wanita di luar sana yg xkenal aku
akan cop aku buaya...playboy dan sewaktu dgnnya...tapi aku harap sangat aku akan jumpa org yg akan judge aku dalam isi hati..not by judging the book by it's cover...
Insyaallah masa tu akan tiba...aku akan tunggu insan tuh...sapa la insan yg malang tu ek?? hahahahahaha
hmmm...arini kat ofis bosan..xder kerje...aku byk menghabiskan masa online...mkn gaji buta...hahahaha apa nak jadi la...tapi aku kan terus berusaha walaupun aku kerje sekejap je nih sbb nak sambung belajar xlama lagi...aku harap korang doa2kan aku untuk jadi manusia berjaya dan berguna di masa hadapan insyaallah k! amin~

2 comments:

  1. my pray alwayz with u...
    tak kan mati lelaki gangster cam din tanpa seorang wanita bergelar gf kowt... hahahaha!

    ReplyDelete
  2. hahahahahaahhaha! thanx kak

    ReplyDelete